HOME » KOMEND CONCERT

Komend concert op zondag 26 juni!

High Tea Concert

Songs of Love, Laughter and Joy

 

Het plezier zal er bij dit concert van afspatten. Prachtige liederen over de liefde, zoals het Madrigal van Fauré, met een vloeiende melodie die de tekst een sensuele lading geeft. Of het vrolijke Madrigal of Joy van Spevacek, waaraan de titel van dit concert is ontleend.

Beleef met ons plezier en verwondering over de natuur: Les fleurs et les arbres en Calme des nuits van Saint-Saëns komen voorbij. Evenals het wonderschone Northern Lights van Ola Gjeilo, een juweel voor het oor (zoals het Noorderlicht voor het oog).

Er is veel meer te horen, maar een lied dat niet onbenoemd mag blijven is The Discovery of Penicillin uit Five days that Changed the World van Bob Chilcott. Hij schreef dit concert als ode aan de vindingrijkheid van de mens. Wij denken hierbij natuurlijk aan de ontwikkelaars van de coronavaccins. Mede dankzij hen kan het koor weer met plezier voor u optreden!

De koorleden voegen nog een extra dimensie toe door na afloop een door henzelf samengestelde High Tea te presenteren. Met heel veel Love and Joy!

Klik hier voor het bestellen van kaarten 

 

Klik voor kennismaking met de uitvoerenden op deze link.