Door de COVID19 pandemie is het onzeker wat, waar en wanneer ons volgende concert zal zijn.

HOME » MEEZINGEN

Helaas kunnen wij momenteel niet repeteren, maar als je interresse hebt geef je dan toch maar op met onderstaand formulier. Als wij weer kunnen zingen krijg je direct ook een uitnodiging.

Doordat ons koor lang op non-actief heeft gestaan is het noodzakelijk dat wij als koor moeten werken aan koor- en stemvorming. Er zal dus aan het begin rustig naar een mooi kerstconcert in een fijne ambiance worden toegewerkt, een prima gelegenheid voor nieuwkomers om aan je mede-zangers (m/v) te wennen.

Heb je plezier in zingen en heb je (enige) zang­ervaring?

Kom eens luisteren, kijken en/of meezingen op onze wekelijkse repetitie-avond: dinsdag vanaf 20.00 uur in de Protestantse Kerk aan het Raadhuisplein te Huissen.

Misschien mogen we je vervolgens als koorlid verwel­komen. Je wordt dan collega van ongeveer dertig enthou­siaste zangers en zangeres­sen onder leiding van een professionele en al even enthou­siaste dirigent. We zingen, zowel à capella als met bege­leiding, liederen uit alle wind­streken en alle tijden met accent op het klas­sieke genre