HOME » MEEZINGEN

Wij zijn heel blij dat wij binnenkort weer met het hele koor mogen gaan zingen. En natuurlijk is het fijn om nieuwe aspirant-leden te ontvangen en ze kennis te laten maken met de sfeer in ons koor.

Doordat ons koor lang op non-actief heeft gestaan is het noodzakelijk dat wij als koor moeten werken aan koor- en stemvorming. Er zal dus aan het begin rustig naar een mooi kerstconcert in een fijne ambiance worden toegewerkt, een prima gelegenheid voor nieuwkomers om aan je mede-zangers (m/v) te wennen.

Heb je plezier in zingen en heb je (enige) zang­ervaring?

Kom eens luisteren, kijken en/of meezingen op onze wekelijkse repetitie-avond: dinsdag vanaf 20.00 uur in de Protestantse Kerk aan het Raadhuisplein te Huissen.

Misschien mogen we je vervolgens als koorlid verwel­komen. Je wordt dan collega van ongeveer dertig enthou­siaste zangers en zangeres­sen onder leiding van een professionele en al even enthou­siaste dirigent. We zingen, zowel à capella als met bege­leiding, liederen uit alle wind­streken en alle tijden met accent op het klas­sieke genre