HOME » MEEZINGEN

Op dit moment hebben we de wekelijkse repetities weer moeten staken. Maar als je ons koor en de sfeer bij een repetitie wel eens wil leren kennen, kun jij je hier opgeven. Zo gauw er weer duidelijkheid is wanneer we weer gaan beginnen krijg je hiervan bericht en ligt er een map met de muziek voor je klaar.

Heb je plezier in zingen en heb je (enige) zang­ervaring?

Kom eens luisteren, kijken en/of meezingen op onze wekelijkse repetitie-avond: dinsdag vanaf 20.00 uur in de Protestantse Kerk aan het Raadhuisplein te Huissen.

Misschien mogen we je vervolgens als koorlid verwel­komen. Je wordt dan collega van ongeveer dertig enthou­siaste zangers en zangeres­sen onder leiding van een professionele en al even enthou­siaste dirigent. We zingen, zowel à capella als met bege­leiding, liederen uit alle wind­streken en alle tijden met accent op het klas­sieke genre